Thomasen Safety

Thomasen Safety udfolder Jakob Thomasens vision om at skabe væsentligt sikrere arbejdsmiljø i virksomheder verden over

Thomasen Safety i København

Thomasen Safety rådgiver virksomheder

Thomasen Safety har base i København og hjælper herfra virksomheder verden rundt til en radikal forbedring af deres sikkerhedsperformance. Det sker gennem en kombination af ledelsestræning, udvikling og implementering af målrettede tiltag, adfærdsdesign og andre effektive ledelsesværktøjer.

Virksomheden blev etableret af Jakob Thomasen i 2017 og har siden rådgivet en række virksomheder til at opnå hurtige resultater for begrænsede økonomiske midler. Det gælder Vejdirektoratet, Metroselskabet og Gentofte Kommune.

Virksomhedens primære fokusområde er bygge- og anlægsbranchen, men virksomheden arbejder også inden for produktion, industri og projektvirksomhed. Thomasen Safety har en række samarbejdspartnere, som kan levere specialiserede ydelser efter behov.

26.000 arbejdsulykker i bygge- og anlægsbranchen

Mange virksomheder i industri, produktion og byggeri er ramt af alt for mange arbejdsulykker. De sidste 5 år måtte 26.000 personer i bygge- og anlægsbranchen blive hjemme fra arbejde på grund af arbejdsulykker. Det årlige antal arbejdsulykker er desværre uændret i 2019.

Alle virksomheder har systemer og strukturer til forebyggelse, men de virker ikke altid efter hensigten på trods af træning, kampagner og målrettet ledelse. Ofte er problemet, at sikkerhedskulturen ikke følger med. Thomasen Safetys mål er at løfte alle elementer, der giver en stærk sikkerhedsperformance og derved skabe en sikker arbejdsplads.

Se mere om vores ydelser

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere