Vejdirektoratet

Reduktion af arbejdsulykker

Vejdirektoratet

Reduktion af arbejdsulykker

Målsætningen for Vejdirektoratets projekt ‘Arbejdspladser uden ulykker’ er at opnå en væsentlig reduktion af arbejdsulykker i alle Vejdirektoratets aktiviteter. Vejdirektoratet er en af deltagerne i Safety First projektet, som er anført af Thomasen Safety med Bygherreforeningen som projektleder og Realdania som sponsor. Vejdirektoratets topledelse har, inspireret af Thomasen Safety, taget konsekvent fat om sikkerhedsudfordringen i virksomhedens projekter, vedligeholdelse og drift. Vejdirektoratet er nu godt undervejs i processen.

Stor effekt

Jens Holmboe, øverste direktør i Vejdirektoratet: Det handler bl.a. om konstant ledelsesmæssigt fokus – både hos bygherre og entreprenører. Arbejdet med og vigtighed af et sikkert arbejdsmiljø var bestemt ikke nyt for Vejdirektoratet. Men med deltagelse i Bygherreforeningens projekt og med meget kvalificeret bistand fra Jakob Thomasen, fik vi fokus på, hvordan vi som bygherre kan komme endnu længere med at sikre et godt arbejdsmiljø.

Jakob Thomasen kunne med egne solide erfaringer tydeliggøre det, som vi egentligt godt vidste. En ryddelig og velorganiseret arbejdsplads er både mere sikker og økonomisk effektiv.”

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.   Læs mere